Pokud nevybuchne jaderná elektrárna, žáci 1. stupně se vrátí, řekl Prymula

čtvrtek 15. října 2020 ·

Ministr zdravotnictví Roman Prymula se ve čtvrtek znovu vrátil k otázce toho, zda se po podzimních prázdninách vrátí do lavic žáci prvního stupně základních škol. Ubezpečil, že se tak stane „za všech normálních situací“, pokud tedy nevybuchne jaderná elektrárna, řekl. Informuje iDNES. 


Roman Prymula (mzcr.cz)
„Opakovaně jsme říkali, že první stupeň se skutečně vrací 2. listopadu do škol,“ řekl Prymula ve svém videosnímku na Twitteru. „Může nastat situace, že tady vybuchne jaderná elektrárna a pak se asi nevrátí, ale já pevně věřím, že za všech normálních situací se vrátí,“ dodal. 

Ministr neupřesnil, kde je hranice mezi „všemi normálními situacemi“ a tou, která je dnes, kdy děti do školy nemohou… Vyplývá z toho nicméně, že Prymula očekává, že za dva a půl týdne se díky nynějším poměrně tvrdým omezením epidemie koronaviru zmírní. Reprodukční číslo tak klesne a návrat žáků prvních stupňů do škol bude patřit k jedněm z mála zmírňujících kroků, pokud ne jediným. 



Celý text naleznete zde

1 komentářů:

laimes řekl(a)...
16. října 2020 v 23:37  

pěkné a výstižné přirovnání,jaderná válka a virová válka,on to nechce říct nahlas ale časem zjistíme,že tak jak jsme za socíku šaškovali s civilní obranou,školeními,oblékáním "atombordelů" (jednalo se o pláštěnky a návleky na nohy),všechno opět bude ale ve vyšším levlu 2.0

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.