On-line seminář 15.5.: Gamifikace výuky

úterý 14. května 2019 ·

Gamifikace výuky neboli zapojení herních principů do vzdělávání je jedna z oblastí, která v současné době zažívá ve školství velký boom. Ačkoliv tento princip je známý už desítky let, vznikají dnes hry, které vám pomohou udělat vaši výuku netradiční. Seminář se bude věnovat převážně využití počítačových her v různých předmětech. Ukáže příklad několika z nich a podrobněji se zastaví nad fenoménem Minecraft. Hry, kterou již 15 let hrají miliony dětí po celém světě.


Setkání je určeno:

• učitelům prvního i druhého stupně základních škol a učitelům všech typů středních škol, kteří by si rádi sami nainstalovali nové aplikace a oživili jimi svou výuku
• IT administrátorům, kteří se chtějí naučit pracovat s Microsoft Store pro vzdělávání a hromadně nasazovat aplikace
• vedení školy

Setkání se uskuteční ve středu 15. 5. 2019 od 20:00 na Metodickém portálu RVP.CZ.


Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.