On-line seminář 14.12.: Podpůrná opatření pro nadané a mimořádně nadané žáky

pondělí 12. prosince 2016 ·

Myslíte si, že se o naše nadané a mimořádně nadané žáky staráme dostatečně? Je vůbec potřeba podporovat nadané žáky, nebo se o sebe postarají sami? A kdy lze mluvit o mimořádně nadaném žákovi a jak s ním pracovat? Lektoři Mgr. Anna Doubková a PaedDr. Karel Tomek představí podpůrná opatření, která jsou využitelná pro rozvoj nadaných a mimořádně nadaných žáků.

Setkání je určeno pedagogům všech aprobací.

Seminář se koná 14. 12. 2016 od 20:00 na metodickém portálu RVP.cz

Lektoři Mgr. Anna Doubková a PaedDr. Karel Tomek pracují jako stálý tandem Doubková – Tomek (D&T, DaT). Oba jsou pedagogové s dlouholetou pedagogickou praxí. Jejich oblíbenými tématy jsou především výukové metody, tvorba a inovace školních vzdělávacích programů a práce s motivací žáků i dospělých – učitelů i jiných pracovníků. Působí jako lektoři DVPP, a to i prostřednictvím moderních technologií (včetně eLearningu).


Další informace naleznete zde

2 komentářů:

Tomáš Barták řekl(a)...
12. prosince 2016 v 14:33  

Obávám se, že jsou mezi námi lidé, kteří mohou školit kohokoli v čemkoli.
Je to tak?

mirek vaněk řekl(a)...
13. prosince 2016 v 7:24  

Nestaráme. A ti co o tom nejvíc žvaní, ti se starají nejmíň.

Úředníci se starají jen, když je to důvod čerpat peníze z EU. Ti, co se skutečně starají nejsou vidět a málokdy se stane, že jim někdo poděkuje. U těch nejnadanějších to částečně řeší program excelence.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.