sCOOL web 2016 - soutěž školních webů

úterý 5. dubna 2016 ·

Bez webové prezentace se dnes žádná škola neobejde. Jak vytvořit ten správný a funkční web, který se bude líbit a zabere? Co by měl obsahovat, aby tam každý našel to svoje? Jak s tím pomoci školám, které jsou profesionály především na učení, nikoliv na IT? Po loňském úspěchu prvního ročníku soutěže školních webů je tady druhý ročník - sCOOL web 2016. Snahou pořadatelů je pomáhat školám v lepší komunikaci a sebeprezentaci.


Co to zkusit soutěží? Nikoho k účasti nenutíme, vyzkoušet si můžete soutěžní kritéria třeba naslepo. Kdo ale chcete jít se svojí kůží na trh a věříte si, zveme vás do zajímavého klání.

Podívejte se na Pravidla dobrého školního webu a inspirujte se, co by se dalo ještě vylepšit.

Přihlaste svoji školu do soutěže do 12. dubna, díky sponzorům je účast pro školy zcela zdarma v soutěži i na závěrečné odborné konferenci, která proběhne 14. června 2016 v prostorách Magistrátu hl. m. Prahy.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.