Přeměňte napětí v relaxaci a tvůrčí naplnění s Antistresovými omalovánkami

úterý 10. listopadu 2015 ·

Jedinečné kapesní omalovánky, které přemění vaše napětí v relaxaci a tvůrčí naplnění.

Najít klid a rovnováhu v dnešním uspěchaném světě může být docela výzva. A s Antistresovými omalovánkami navíc i zábava.

Vymalovávání nabízí osvědčený a účinný postup k okamžitému zklidnění, bez ohledu na to, jestli je vám 5 anebo 95 let. Knížky Emmy Farraronsové spojují rostoucí popularitu omalovánek pro dospělé s prastarou východní tradici tzv. mindfulness meditace, která je založená na bdělém vnímání skutečnosti, na prožívání světa v přítomnosti, tady a teď.


Ilustrátorka nabízí desítky okouzlujících vzorů, mezi nimi květiny, motýly, ptáky a listy, které vám zpestří cestu k nalezení vnitřního klidu.

Také kapesní Ještě lepší antistresové omalovánky nabízí praktické cvičení mindfulness, což v překladu znamená, že se plně soustředíme na to, co právě děláme a na nic jiného. Může se zdát nudné myslet při krájení papriky na krájení papriky, ale vězte, že v dnešním světě plném úkolů, změn a spěchu je takový přístup oázou vnitřního klidu, pilulkou proti „vyhoření“.

Několik minut z vašeho nabitého programu, které denně věnujete soustředěnému vymalovávání těchto jemných, ručně kreslených motivů, osvěží váš mozek, zbaví vás stresu a podpoří kreativní myšlení.

Tyto maličké omalovánky se lehce vlezou do kapsy nebo kabelky. Spolu s pastelkami vytvoří záchrannou antistresovou síť, v níž se rozplyne jakékoliv napětí a můžete ji použít téměř kdekoli. Vyhraďte si několik minut denně z vašeho nabitého programu na malování a zažijte osvěžení nebo přímo restart vaší mysli.

Antistresové omalovánky a Ještě lepší antistresové omalovánky do kabelky objednávejte se slevou přímo od vydavatele.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.