SOUTĚŽ: Získejte tablet PC Accent TB 2v1 se slevou a zapojte se do soutěže

úterý 10. listopadu 2015 ·

Původem marocká značka smartphonů, tabletů a PC tabletů ACCENT připravila ve spolupráci se společností Microsoft a s vydavatelem mezinárodních identifikačních studentských průkazů ISIC soutěž pro studenty a učitele. V listopadu mají šanci koupit tablet PC Accent TB 2v1 se slevou 15-18 % a hrát o 10 bezdrátových myší Microsoft Wireless Designer Mouse. Soutěž „Poznejte aplikace, které usnadní studentský život“ probíhá od 1. do 30. listopadu. Stačí odpovědět správně na otázky, které prověří znalost aplikací Microsoft.


Odpovědi najdou soutěžící na www.microsoft.cz. Slevu na nákup tablet PC Accent TB 2v1 je možné uplatnit na www.alza.cz/student po přihlášení na účet s platným průkazem ISIC/ITIC. Vyhrává každý desátý soutěžící, který správně odpoví na všechny otázky. Maximální počet výherců je 10. Soutěžní stránka: www.isic.cz/soutez-ziskejte-zarizeni-2v1-se-slevou-a-zapojte-se-do-souteze.

Proč se jen učit, když můžete taky tvořit? Proč sedět doma, když můžete pracovat kdekoliv? Pořiďte si nyní se slevou zařízení 2v1, které je stvořené pro studentský životní styl, a navíc hrajte o bezdrátovou myš!

Rozdělujte čas mezi práci a zábavu mnohem efektivněji díky zařízením, která fungují s klávesnicí jako notebook a bez ní jako tablet. Pracujte a bavte se kdekoliv, kdykoliv, snadno a na jediném zařízení! Díky plnohodnotnému systému Windows zvládnete každodenní úkoly rychle a efektivně.
Využijte naplno výhody svého zařízení 2v1 ve škole i ve volném čase. Na přednášce oceníte notebook pro rychlé zapisování poznámek. Díky aplikaci OneNote je potom můžete snadno upravovat odkudkoliv. Své dokumenty máte vždy po ruce a můžete je okamžitě sdílet se spolužáky díky online úložišti OneDrive. Když odepnete klávesnici, získáte tablet, který se hodí ve volném čase pro brouzdání po internetu hraní her.

Balík Office Mobile vám pomůže s tvorbou tabulek a grafů, či efektních prezentací vašich školních projektů. Nově navržené aplikace Word Mobile, Excel Mobile a PowerPoint Mobile jsou uzpůsobeny pro dotykové ovládání. K zařízení si můžete také předplatit plnohodnotné Office 365, a získáte tak kapacitu 1 TB na OneDrive. Na Windows Store si navíc můžete vybírat z tisíců vychytaných aplikací a her.

Tablet PC Accent TB

Notebook a tablet v jednom? Transformer od Accentu nabízí zajímavou variabilitu: tablet se speciální přídavnou českou klávesnicí, se kterou se promění v klasický notebook. Transformer se prodává ve třech konfiguracích, přičemž začíná již na ceně 4999 korun, a to včetně plnohodnotných Windows 8.1 a kancelářského balíku Office 365 s roční licencí. Modely TB880, TB890 a TB900 se liší rozlišením displeje, velikostí paměti. Všechny tři tablety mají displej 8,9″, pracují na čtyřjádrovém procesoru Intel Baytrail-T 3735F a společnou mají například i kapacitu baterie – 6000 mAh, což v plné zátěži znamená přibližně osm hodin provozu. Nejvyšším modelem je TB900, který nabízí IPS Full HD displej s rozlišením 1920 x 1200, 32 GB uživatelské a 2 GB vnitřní paměti a také 3G modem, k internetu se tak lze připojit kdykoliv a uživatel není odkázán na wifi. Cena TB900 začíná aktuálně na 6999 korunách. TB890 přináší podobné parametry, ale nemá 3G modem, koupit jde aktuálně za 5999 korun. Model TB880 má 16 GB uživatelské a 1 GB vnitřní paměti a IPS HD displej s rozlišením 1280 x 800. Pořídit jej lze již od 4999 korun.

Microsoft Wireless Designer Mouse

Designová bezdrátová myš s podporou Windows, Mac a Android. Technologie BlueTrack kombinuje přesnost laseru s výkonností optiky a ve výsledku lze myš spolehlivě používat na libovolném povrchu. Zaoblené provedení doprovází mimořádně tenký profil. Díky souměrnému tvaru se myš stejně dobře ovládá pravou i levou rukou. Pokročilá technologie Bluetooth 4.0 se postará o bezchybnou bezdrátovou komunikaci. Na dvě vložené AAA baterie vydrží myš fungovat po celých šest měsíců.

Více o produktech Accent najdete na webu www.accent-mobile.cz a na FB profilu značky.

O značce ACCENT

Od roku 1998 se ACCENT zabývá vývojem a produkcí smartphonů, tabletů a počítačů. Jejím hlavním mottem je přinášet nejnovější technologické inovace všem. Spojuje kvalitu, spolehlivost, dobrou cenu a moderní design.

V současnosti se zaměřuje především na vývoj a produkci smartphonů, tabletů a PC tabletů. ACCENT neustále sleduje trendy a potřeby uživatelů a u jednotlivých modelů vždy chce nabídnout něco navíc oproti konkurenci. Svůj přístroj značky ACCENT, která se snaží být vždy o krok napřed v poměru cena x výkon, si může vybrat úplně každý.

ACCENT potěší kvalitním zpracováním plastů, designem, rychlou odezvou displeje i dostačující operační a uživatelskou pamětí. Všechna mobilní zařízení jsou DUALsim, což ocení především ti, co používají dva telefony. Smartphony a tablety disponují platformou Android 4.4 respektive 5.0 a podporou sítí 4G LTE, PC tablety pracují na Windows 8.1 (s možností upgradu na Windows 10) a součástí je i balík kancelářských programů Microsoft Office 365 s roční licencí.

Neméně důležitou součástí je i velmi rychlý a efektivní lokální poprodejní servis. Veškeré náhradní díly jsou na skladech okamžitě k dispozici.

ACCENT také spolupracuje s nejlepšími dodavateli komponentů na světě, jako jsou Microsoft, Intel, AMD nebo Kingston. Díky tomu jsou zařízení na vysoké technické i dílenské úrovni.
Česká republika a Slovensko se po Francii stávají druhým evropským trhem, kde se produkty ACCENT prodávají. Od listopadu 2014 je přináší společnost phoneLEVEL.eu GSM s.r.o.

Další informace najdete na www.accent-mobile.cz a www.phonelevel.eu.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.