Zoner Photo Studio - Uživatelská příručka

úterý 21. dubna 2015 ·

Máte spousty fotografií a potřebujete je co nejsnáze vytřídit a upravit? Začínáte se Zoner Photo Studio a rádi byste si jednoduchým a srozumitelným způsobem osvojili základní pracovní postupy? Máte pocit, že nevyužíváte všechny nástroje a funkce, které vám Zoner Photo Studio nabízí? Pak je tato uživatelská příručka určena právě pro vás.

Zkušený autor knih pro začátečníky i pokročilé připravil sadu užitečných postupů, které pokrývají většinu činností, s nimiž se při zpracování digitálních fotografií setkáte. Dozvíte se, jak vytěžit maximum ze všech modulů Zoner Photo Studia a poradit si s nejčastějšími fotografickými problémy.

knihou se mimo jiné naučíte, jak:

  • Zorientovat se v prostředí Zoner Photo Studia
  • Stáhnout obrázky z fotoaparátu a správně je importovat
  • Třídit a vyhledávat snímky v modulu Správce
  • Retušovat snímky pomocí pokročilých nástrojů
  • Tisknout fotografie a publikovat je na webu
  • Skládat multiexpozice, HDR snímky a 3D obrázky
  • Zvládnout pokročilé úpravy jasu, kontrastu a barev
  • Pracovat s efekty, filtry a výběry
  • Ovládnout úpravu snímků ve formátu RAW

O autorovi: Josef Pecinovský je úspěšný spisovatel nejen uživatelských příruček, ale také v žánru sci-fi. Pracoval jako pedagog a správce sítě a nyní si užívá zaslouženého důchodu, zpestřeného spisovatelskou činností. Je autorem úspěšné knihy 333 tipů a triků pro Zoner Photo Studio a dalších desítek příruček z oblastí Microsoft Windows, Microsoft Office a zpracování digitální fotografie a videa.

Knihu s 20% slevou zakoupíte pouze do konce dubna na www.albatrosmedia.cz

Ukázky stran:


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.