Máte zájem seznámit se s digitálními technologiemi? Přihlaste se na školení v Centru moderních vzdělávacích technologií EDULAB

pátek 20. března 2015 ·

Jedná se o školení, která jsou prakticky orientovaná na práci s digitálním vzdělávacím obsahem, aplikacemi a moderními technologiemi. Jsou určena pro učitele mateřských, základních a středních škol. V rámci školení se pedagogové mimo jiné seznámí se vzdělávacím portálem eKabinet.cz, s digitálním vzdělávacím obsahem, nástroji na tvorbu příprav na hodiny a domácích úloh pro žáky.


V průběhu školního roku 2014/2015 už bylo proškoleno více než 800 učitelů. „Doporučila bych školení v EDULABu pro získání zajímavých informací o digitálních technologiích, ke kterým se jinak člověk nemá šanci dostat,“ uvedla Petra Chválová ze Základní školy Vysoké Mýto, Knířov a Jana Kovaříková z Mateřské školy Sluníčko v Praze 5 konstatovala: „Seminář ukazuje, že i v MŠ lze, v rozumné míře, využívat smysluplně digitální technologie.“

Všechna školení jsou akreditována v systému DVPP Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Účast je pro učitele bezplatná. Školení se konají v Centru moderních vzdělávacích technologií EDULAB, Budějovická 1550/15a, Praha 4. Učitelé se mohou přihlásit na www.akademie.edulabcr.cz.

Aktuální seznam termínů školení pro učitele základních a středních škol:

  • úterý 7. 4.
  • pátek 17.4.
  • pátek 24. 4.
  • úterý 28. 4.


Aktuální seznam termínů školení pro učitele mateřských škol:

  • čtvrtek 2. 4.
  • pátek 10. 4.
  • čtvrtek 16. 4.
  • čtvrtek 23. 4.
  • čtvrtek 30. 4.

O neziskové organizaci EDUkační LABoratoř (EDULAB)

EDUkační LABoratoř | EDULAB je nezisková organizace, jejímž posláním je podpora a rozvoj moderních forem výuky ve školách. Hlavním cílem centra EDULAB je zvýšit popularitu využívání moderních vzdělávacích technologií na školách a ukázat jejich přínos a význam pro modernizaci školství. Přináší také učitelům možnost získat praktické dovednosti absolvováním školení a vyzkoušet si práci s nejmodernějšími vzdělávacími technologiemi. EDULAB realizuje vzdělávací projekty pro mateřské, základní a střední školy, např. Program podpory digitalizace škol, výzkumný projekt Škola dotykem, oba získaly záštitu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, a také taneční soutěž The SCHOOL DANCE. 

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.