23. 2.: Odborný seminář o předškolním vzdělávání dětí ohrožených budoucím školním neúspěchem

středa 4. února 2015 ·

Člověk v tísni pořádá ve spolupráci s Českou odbornou společností pro inkluzivní vzdělávání odborný seminář k tématu předškolního vzdělávání dětí ohrožených budoucím školním neúspěchem. Seminář se bude konat 23. února 2015 od 10 do 15 hodin v pražském Goethe Institutu.


Dopolední blok semináře se bude věnovat především významu předškolní výchovy, spolupráci v oblasti předškolní přípravy nebo přípravě pedagogů MŠ.

V odpolední části proběhne panelová diskuse, na níž přislíbili účast náměstek ministra školství Jaroslav Fidrmuc, ředitel odboru základního školství na MŠMT Petr Bannert, ředitelka Step by Step Markéta Literová, ústřední školní inspektor Tomáš Zatloukal, Jana Straková z Pedagogické fakulty UK a Zdeněk Svoboda z Pedagogické fakulty UJEP. Více informací najdete v pozvánce ke stažení.

V případě zájmu účastnit se semináře kontaktujte Martinu Francuchovou:martina.francuchova@clovekvtisni.cz nebo na telefonním čísle 773 652 142

Ke stažení: Pozvánka na seminář o předškolním vzdělávání

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.