Nefunkčnost systému Benefit7 zřejmě ohrozila účast desítek škol v projektech ve Výzvě 51

pondělí 19. května 2014 ·

Středeční informace z úvodní strany aplikace BENEFIT7 a ze škol o problémech s vyplňováním žádostí o projekty ve Výzvě 51 byly zřejmě předzvěstí ohrožení účasti desítek škol v projektech. Díky nefunkčnosti systému se je zřejmě nepodařilo včas podat.


V průběhu dne se pokusíme získat vyjádření odpovědných pracovníků MŠMT i ministra Marcela Chládka, zatím máme k dispozici jen snímky obrazovek aplikace BENEFIT7, které dokladují naprostou nefunkčnost této aplikace. Podle informací od žadatelů o projekty vyplnění údajů o několika desítkách partnerských škol v žádosti o projekt nebylo prakticky možné: systém údaje buď neakceptoval, data se ztrácela nebo po zadání reagoval pádem aplikace.

Pracovníci MŠMT v této situaci nebyli schopni pomoci a informace z úvodní strany systému BENEFIT7 byly evidentně k ničemu. Přitom se zadávaly kontaktní údaje škol: název, adresa a jméno odpovědného zástupce, které by v systému již měly dávno být... Neúspěšné zadávání několika desítek škol do aplikace přitom trvalo i deset hodin!










1 komentářů:

Biene řekl(a)...
19. května 2014 v 17:23  

Mohu jedině souhlasit - práce s Benefitem při tvorbě žádosti v rámci výzvy 51 byla NAPROSTO ŠÍLENÁ. Nefunkční registry versus povinných třicet až padesát partnerů, u nichž máte ověřit IČ, to byl trest pro všechny žadatele. Přála bych autorům aplikace Benefit, aby si zkusili jednu žádost sami do toho svého aplikačního zmetka zadat.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.