Přečtěte si: Roman: Václav Klaus mladší se cítil jako majitel PORG. Škola ale pedagogům nepatří

pondělí 20. ledna 2014 ·

Martin Roman se snaží uklidnit rodiče dětí, které studují na prestižních soukromých školách PORG. Z jejich vedení odešli pro údajné neshody s Romanem hned dva ředitelé, Václav Klaus mladší a Martin Metelka. Za ně se postavil i pedagogický sbor.


Z článku Petra Štěpána v iHNed.cz vybíráme:

Václav Klaus mladší s Romanem nesouhlasil. "Nehodlám příliš komentovat toto vyjádření. Je to mezi mnou a panem Romanem. Žádný majitel PORGu jsem nikdy nebyl, což lze snadno zjistit. Nechci se do toho nechat zatáhnout a bojovat s předním českým miliardářem," vyjádřil se pro server IHNED.cz Klaus.

Za rezignujícího Klause a Metelku se v pondělí postavil pedagogický sbor taktéž v dopise rodičům žáků školy. Na to Roman reagoval slovy: "Plně respektuji zásadní roli pedagogů ve škole. Škola jim však nepatří a je to tak myslím dobře i z pohledu rodičů a dětí."

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.