Novinky.cz: Se státními maturitami za stamilióny je prý amen

úterý 5. května 2009 ·

Marek Přibil v Právu a na portálu Novinky.cz uvádí reakce MŠMT a CERMAT na rozhovor s Pavlem Zemleným na České škole. "Zelený nemluví pravdu,“ řekla Právu mluvčí školství Kateřina Böhmová s tím, že maturity budou.

Z článku vybíráme:

Podle něj však současně Mach zjistil, že stávající systém je opravdu nevhodný. "Informoval o tom ministra s tím, že je nutno skutečně vybudovat nový. Jenže na to teď nemá čas – vše musí začít naostro fungovat v říjnu,“ varuje Zelený.

Mach nyní prý upgraduje nevhodný stávající systém za mnoho miliónů "jako velmi riskantní řešení pro dva roky a skutečný informační systém se má připravit až pro rok 2012“.
Podle ministerstva Zelený neví, o čem mluví

Mluvčí Böhmová k tomu řekla: "Vyjádření osoby, která už čtyři měsíce nemá přístup k informacím, o tom, jestli maturity jsou reálné, nebo ne, nemá příliš velkou relevanci.“


Související články:

Maturity? Opakuje se scénář roku 2007, říká Pavel Zelený

Maturity? Opakuje se scénář roku 2007, říká Pavel Zelený 2.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.