Od pondělí se zavřou střední školy v „červených“ a „oranžových“ regionech

úterý 29. září 2020 ·

Ministr zdravotnictví Roman Prymula v úterý na tiskové konferenci oznámil, že střední školy se v oranžových a červených okresech uzavřou od pondělí 5. října, ale jen na 14 dní. Dohodl se na tom s ministrem školství Robertem Plagou. V regionech, které jsou na tom epidemiologicky lépe, se školy zavírat nebudou. Informuje iDNES.


„Mateřské a základní školy a nižší stupně víceletých gymnázií nejsou plošně omezeny. V případě vysokých škol zůstávají v platnosti nařízení krajských hygienických stanic,“ vysvětlil ministr školství Robert Plaga. 


Celý text naleznete zde 
Zprávu ČTK naleznete zde

2 komentářů:

Arnošt řekl(a)...
30. září 2020 v 0:53  

Tak mě zajímá, jestli už si učitelé udělali inventuru toho, jak komunikovat v době nouzového stavu se žáky a studenty. Mají nejvyšší čas.

mirek vaněk řekl(a)...
30. září 2020 v 10:26  

Udělali. A zjistili, že žádná platforma nefunguje u všech.
Jak to budou školy řešit? Dle hlouposti vedení a ministerstva. Hloupý nařídí nesmysl všem. Inteligentní to nechá na schopnostech schopných učitelů a řeší jen ty neschopné.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.