Přečtěte si: Z policejní ukázky hledání drog se vyklubal ostrý zákrok

pátek 29. dubna 2016 ·

„Na jedné střední škole v Benešově zasahovala policie a našla u studentů drogy," zněl anonym, který volal začátkem týdne do redakce.


Z článku Martiny Křečkové v Benešovský.Deník.cz vybíráme:

Benešovský deník ale zjistil, že utajovaná instituce je Vyšší odborná škola a Střední zemědělská škola Benešov. Pokus o dotaz na její ředitelku, poslankyni Ivanu Dobešovou, se kvůli její cestě do zahraničí nepovedl, její zástupce Oldřich Sládek, byl ale na dané téma poměrně skoupý.

„K tomu nebudu zatím říkat vůbec nic. Není otázka, co se našlo, ale to, že se tady dělala ukázka výcviku služebních psů v rámci programu drogové prevence. A k tomu se musí vyjádřit lidé, kteří to tady dělali," řekl zástupce ředitelky.

2 komentářů:

Jana Karvaiová řekl(a)...
29. dubna 2016 v 15:56  

..Ono totiž existuje určité množství, které je pro zdravotní účely. Tudíž je to věcí policie, která tady byla," vysvětlil Oldřich Sládek důvod, proč nemůže být v tuto chvíli konkrétnější.
Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/zpravy_region/z-policejni-ukazky-hledani-drog-se-vyklubal-ostry-zakrok-20160421.html.....
No asi na té škole se pár studentů léčí z rakoviny formou farmakoterapie či mají Parkinsona.Chudáci. Spíš jsou to blbouni, když tuší, že přijde policejní pes, tak to schovám........

Unknown řekl(a)...
30. dubna 2016 v 10:02  

Kdyby udělali přepadovku na jakékoli škole (snad s výjimkou mateřinek a malých venkovských škol), určitě najdou trávu. Kdo myslí, že ne, tak je hodně naivní. Na spoustě středních škol by našli i něco tvrdšího. Policie moc dobře ví, kde je šance něco najít, ale nemůžou. Museli by mít pádný důvod, jinak je tisk a advokáti roznesou.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.