Eman Ghaleb: Děkuji svému řediteli

pondělí 18. dubna 2016 ·

"Česko beru jako svůj domov. Narodila jsem se sice v Jemenu, ale od pěti let jsem v Čechách a od té doby jsem byla v Jemenu jen 3x na dovolené. Česko beru jako svůj domov, protože mi dalo hodně a jsem za to vděčná."


Asi bych se měla nějak vyjádřit, co😃?

Nejdříve bych ale měla poděkovat každému, kdo mi vyjádřil podporu.💚💚Tato podpora mi dala hodně velký argument pro ty, co si myslí, že Češi jsou národem rasistů a xenofobů. Nikdy jsem si to nemyslela a jsem přesvědčena, že jen menšina v sobě nese nenávist a to hlavně ze strachu, který jim neustále dodávají média. Jsem ráda, že se mi to potvrdilo a hodně lidí přesvědčilo, že ve většině je stále dobro💚.

Česko beru jako svůj domov. Narodila jsem se sice v Jemenu, ale od pěti let jsem v Čechách a od té doby jsem byla v Jemenu jen 3x na dovolené.Česko beru jako svůj domov, protože mi dalo hodně a jsem za to vděčná.

Jedna z mnoha věcí, kterých si velmi vážím,je možnost studovat na Gymnáziu v Teplicích.Jsem vděčná všem na gymplu za to, že se mnou zachází úplně stejným způsobem jako s ostatním studenty , bez žádných rozdílů nebo výjimek.

Děkuji svému řediteli (Zdeněk Bergman) nejen za jeho podporu, ale hlavně za to, že mnoha lidem dal naději, že na světě je stále spravedlnost.
💚
Co se týče mého šátku, tak to pro mě není náboženský symbol, ale věc, která je součástí mě a mé identity.Opakuji se, že pokud by byl v Čechách nějaký zákon nebo stačí rozhodnutí od vedení školy, který by zakazoval zahalování ve škole , tak to respektovat budu. Do té doby budu na cestě svobody, které si vážím a myslím si, že svoboda je nejdůležitější věc pro člověka.

Ještě jednou díky 💜

Na zprávy budu odpovídat postupně 😊 slibuju😃

Převzato ze sociální sítě Facebook

1 komentářů:

tyrjir řekl(a)...
18. dubna 2016 v 18:45  

Vážená slečno, děkuji Vám za Vaše uznalá slova a přeji Vám, ať se Vám v Česku daří. J.Týř

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.