Připojte se k Týdnu otevřeného vzdělávání!

čtvrtek 3. března 2016 ·

V týdnu od 7. do 11. března probíhá oslava celosvětové iniciativy na podporu otevřených principů ve vzdělávání – Týden Otevřeného vzdělávání. Do Týdne otevřeného vzdělávání se může připojit kdokoli, kdo uspořádá nebo navštíví například tématické setkání, webinář, workshop, on – line prezentaci s tématem, které souvisí s otevřeností ve vzdělávání.

Tímto si vás dovolujeme přizvat k uspořádání vaší akce a k připojení se k Týdnu otevřeného vzdělávání. Pokud akci pořádáte, uveďte ji prosím do tohto sdíleného kalendáře pomocí tlačítka Přidat akci! Pokud chcete některou z akcí navštívit, můžete si vybrat zde (akce se průběžně doplňují).

EDUin a Aliance pro otevřené vzdělávání v rámci Týdne otevřeného vzdělávání na březen připravili následující tři aktivity:

8. března 17:00 – 19:00 ve Skautském institutu (Staroměstské nám 4) proběhne Akvárium na téma: Co děláme a co musíme udělat, aby se Strategie digitálního vzdělávání stala skutečností. Pozvání do debaty přijal Jaroslav Fidrmuc (MŠMT) a spoluautor Strategie Ondřej Neumajer.

9. března 9:00 – 16:30 ve Skautském institutu (Staroměstské nám 4) proběhne Seminář k Otevřenému vzdělávání. Přijďte prozkoumat, jak si prostřednictvím otevřeného vzdělávání usnadnit práci a pomoci její výsledky lépe šířit. Seminář je určen všem, kteří by se o otevřeném vzdělávání chtěli dozvědět více a srdečně zveme všechny vzdělavatele, ředitele škol, zřizovatele škol a poskytovatele finanční podpory projektům týkajících se vzdělávání.

22. března 17:00 – 19:00 ve Skautském institutu (Staroměstské nám 4) v rámci Debaty s oponenty budeme debatovat na téma Ničí otevřené vzdělávací zdroje nakladatele a vydavatele? Existuje řešení výhodné pro všechny?

Připojte se k Týdnu otevřeného vzdělávání. Uspořádejte nebo navštivte některou z akcí. Pokud zvažujete uspořádání vlastní akce a v tuto chvíli by vám byla užitečná předběžná konzultace, kontaktujte prosím Tamaru Kováčovou (603942437). Loga Týdne otevřeného vzdělávání jsou pro češtinu dostupná zde.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.