Spolupracujte na tvorbě nového Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání!

pátek 30. října 2015 ·

Pracovníci MŠMT a jeho přímo řízených organizací, kteří zpracovávají nový Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání, tají svou identitu. Nejspíše proto, že zůstali v přípravě sami. Proto dáváme k dispozici odborné veřejnosti další důležitý materiál ke komentářům. Pomozte ministerským úředníkům, kteří jistě ocení zkušenosti lidí z praxe!


Odkaz na dokument k online připomínkování

6 komentářů:

poste.restante řekl(a)...
30. října 2015 v 20:05  

To je jednoduché. - Zrušte RVP a vraťte osnovy.

Eva Adamová řekl(a)...
30. října 2015 v 20:13  

Mám jedinou připomínku: Je to zralé na hlubokou archivaci.

Zdeněk Sotolář řekl(a)...
30. října 2015 v 20:21  

Četl jsem jen čj 2. stupeň. Prostě opsali tu zrušenou Přílohu. Prakticky doslova. Halt odborníci.

Unknown řekl(a)...
30. října 2015 v 22:51  

Pane Sotoláři, to je ještě to menší zlo, horší by bylo, kdyby si ti odborníci něco vymýšleli sami. Jen nevím, proč se to bude učit v běžné třídě základní školy s mnoha nepostiženými žáky.

Zdeněk Sotolář řekl(a)...
31. října 2015 v 15:56  

Jedna velkááááá potěmkiáda. Zrušíme Přílohu, její obsah narveme do rvp, pak se všichni žáci budou "jako" vzdělávat podle jednotného rvp - inkluze pro Brusel?

tyrjir řekl(a)...
31. října 2015 v 16:32  

Ten dokument RVP má 187 stran. slovní základ "pedagog" se tam vyskytuje 76 krát, "kompet" 68 krát a "antipedagog" ani jednou. Pro mě tedy dobrý. Doporučení: Netiskněte si ten pedagogicko literární skvost na křídový papír a nevažte ho do tvrdých desek. Mohl by vám pak spadnout na nohu...:)) J. Týř

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.