Studio ČT24: Inkluze ve školách – jaká inkluzivní opatření budou muset od příštího roku zavést základní a střední školy? A k čemu povedou?

středa 26. srpna 2015 ·

Tým odborníků z Univerzity Palackého v Olomouci a organizace Člověk v tísni provedl průzkumy a analýzy v kontextu změn zákona a dnes představil jejich výsledky. Podrobnosti ve speciálním vysílání z Ostravy na ČT24.

1 komentářů:

Unknown řekl(a)...
27. srpna 2015 v 8:41  

Jak správně napsal na Eduinu pan Vitta:

"Trh je trh, kvalitní státní školy tržní prostředí jen kazí.
Soukromé školy potřebují, aby státní školy byly co nejhorší, protože jen tak budou rodiče ochotni platit za školy soukromé.
A státní školství rozloží inkluze a multikulturní žáci, neovládající český jazyk, velice spolehlivě.
V soukromých ovšem žádní inkluzivní žáci nebudou, to bych se chtěl vsadit, leda nějací potěmkinovští, dotovaní neziskovkami, aby to nevypadalo divně.
Také není vyloučeno, že bude čím dál více soukromých škol, co budou vyučovat v angličtině, protože i různí přistěhovalci jsou proklatě bohatí.
No….pomalu, ale jistě, se suneme k cíli!"

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.