MŠMT: Konsolidovaný text školského zákona

úterý 12. května 2015 ·

Ve sbírce zákonů byla pod č. 82/2015 Sb. vyhlášena novela školského zákona a souvisejících zákonů. V návaznosti na uvedenou novelu je v této sekci publikován informativní konsolidovaný text školského zákona.


UPOZORNĚNÍ: Následující úplné znění je zpracováno pouze jako informativní materiál. Rozhodné znění školského zákona vyplývá výhradně ze Sbírky zákonů.

Text ke stažení



4 komentářů:

Simona CARCY řekl(a)...
12. května 2015 v 15:12  

A co vy si představujete pod takým pojmom "konsolidovaný", Kefalín?

Unknown řekl(a)...
12. května 2015 v 15:59  

Podle slovníku cizích slov konsolidace
Význam:
• zpevnění, tuhnutí, vystužení, upevnění, ustálení

Takže jestli je toto ustálený školský zákon, tak to by po 38 novelizacích mohl být. Jen tak mimochodem, průměrně připadají skoro 4 novely na rok platnosti.

Jirka řekl(a)...
12. května 2015 v 17:26  

Je třeba jít s trendy nejen ve školním stravování.
Na záchodě mají studenou i teplou, mýdlo tekuté, osušovače s fénem, který by nadmul plachty i Santa Marii, ale holota si ty pracky neumyje ani po velké. Tablety do škol!
Možná kdybychom tak nějak lépe učili...? Denně to podávám zábavnou formou, ale smějí se jen ta čuňata. Někdy mám pocit, že i do očí.
To bude novela!
Hledám vlivného pracovníka ve školství, který se mnou půjde do projektu DYSON AB14 steel AIRBLADE ABS - moderní osušovač rukou do každé školy, na každý školní záchod.

Nicka Pytlik řekl(a)...
13. května 2015 v 0:05  

konsolidovaný text školského zákona

Z toho na mne padá depka, asi jako z
'harmonizovaných výsledků maturitní zkoušky'.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.