EDUin: Hlasitě upozorňujeme na Den učitelů

středa 25. března 2015 ·

Takyučitel Jarda Svoboda (Traband) a další zakuklení kumštýři z řad učitelstva spáchají v předvečer Dne učitelů atentát na předsudek, že co učitel, to 0.

28. března je Den učitelů, a proto bychom jej právě s učiteli a jejich podporovateli chtěli řádně oslavit! Fanoušci, podporovatelé i oběti učitelů mohou přijít oslavit kantorský potlach na „Staromák.“ Akce má hlavní atributy vzdělávání: je veřejná a je zdarma.

Srdečně Vás zveme jménem EDUinu a Skautského institutu do EDUpointu, nového místa pro získávání informací, síťování, diskusi a řešení problémů v oblasti vzdělávání.

Kdy: pátek 27. 3. od 18:00 do 24:00
Kde: Staroměstské náměstí 4/1. Praha 1

Návštěvníky čeká skvělá společnost, legendy o báječných učitelích, disciplínu opět nastolí výchovný koncert v podání muzicírujících učitelů, situaci zdramatizují herci a další kreativní umělci vypuštění ze sboroven. Zahraje takyučitel Jarda Svoboda z kapely Traband. Jídlo a pití bude a v tom nejlepším dojde na hromadné foto pro úplně nejlepšího ministra školství ve známé části vesmíru Marcela Chládka. A ještě něco navíc!

Potvrzení účasti vítáno, lze tak učinit ZDE.

Tamara Kováčová, koordinátorka programu EDUpoint a (taky) učitelka, řekla: „Den učitelů je skvělá příležitost k tomu, abychom hlasitě upozornili nejen na důležitost učitelského povolání, ale také na program EDUpointu a na to, že tu je zbrusu nový vzdělávací hub, a to přímo v centru dění. Vzdělávání je veřejné téma par excellence a rádi bychom k tomu naším programem přispěli.“

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.