ŠVÉD - jedna z nejočekávanějších knih tohoto podzimu právě vyšla

pondělí 27. října 2014 ·

Nechte se pohltit thrillerem se zákulisí tajných služeb! 

Právě vyšel ŠVÉD, kniha, která vyvolala na loňském Frankfurtském knižním veletrhu senzaci a prali se o ni nakladatelé z celého světa.

Jak spolu souvisí thajská vlna tsunami, střílení v americké Topece a mezinárodní boj proti terorismu? Román ŠVÉD přináší napínavé čtení, které se na pozadí rychlé akce dotýká i zásadních mravních otázek naší doby, jako třeba: Jak vglobálním světě zachovat bezpečí? Kam až lze ve snaze ubránit se možným hrozbám zajít? Je obhajitelný zločin ve jménu záchrany jiného lidského života?


Děj se odehrává na různých místech naší planety, od Thajska přes New York či Kansan až po malý ostrůvek v Indickém oceánu, kde v rozpálené cele v tajném vězení leží zmučená lidská troska.

Robert Karjel je profesionální voják, jako jediný Švéd prošel výcvikem u amerických mariňáků a jako pilot válečného vrtulníku se účastnil i mise v Afghanistánu.

Doporučená cena 349 Kč. Pouze do 29. 10. zakoupíte na www.albatrosmedia.cz se slevou 25 %.

Prolistujte si ukázkovou kapitolu:


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.