12.-15. 8.: Letní škola – Tvoříme s iPadem a pro iPad

sobota 31. května 2014 ·

Vzdělávací centrum iTeach pro učitele chystá na prázdniny LETNÍ ŠKOLU s podtitulem „tvoříme s iPadem a pro iPad“.

Přikládáme krátkou anotaci i přihlášku. Máte-li možnost, sdílejte informaci o této vzdělávací akci i svým kolegům. Děkujeme.

Letní škola je jakožto vzdělávací akce akreditována MŠMT v systému DVPP. Proběhne v termínu 12. – 15. srpna 2014 v krásném prostředí beskydského Rožnova pod Radhoštěm. Je určena nejen učitelům prvního i druhého stupně ZŠ a středních škol, kteří si chtějí rozvíjet dovednosti v práci s technologiemi společnosti Apple. Jednotlivé dílny budou zaměřeny zejména na práci s tablety iPad v každodenní činnosti učitele a na jeho efektivní využití v hodinách i v přípravě učebních materiálů.


Souhrn informací

Název akce: „Letní škola – tvoříme s iPadem a pro iPad“
Termín: 12. – 15. 8. 2014
Místo konání: Rožnov pod Radhoštěm
Cena: 2 500,- Kč

Předběžný stručný harmonogram:
ÚT 12.8. : v odpoledních hodinách příjezd a ubytování, večer zahájení
ST 13.8. : dopolední a odpolední workshop
ČT 14.8. : dopolední a odpolední workshop
PÁ 15.8. : dopolední sdílení výstupů jednotlivých workshopů, ukončení obědem

Náplň jednotlivých workshopů:
Účastníci se v rámci 4 workshopů aktivně seznámí s kreativními aplikacemi pro iPad, s aplikacemi pro vlastní práci žáků v hodinách, budou rozvíjet dovednost práce s multimédii na iPadu a jako bonus navíc vyzkouší práci s nástrojem iBooks Author, který slouží k tvorbě interaktivních učebnic pro aplikaci iBooks na iPadu. Podporou jednotlivých dílen bude kurz iTunes U.

Letní školy se mohou účastnit i učitelé, kteří iPad k dispozici nemají. Na základě informací z přihlášky můžeme během konání letní školy iPad zapůjčit.

Cena zahrnuje ubytování, plnou penzi a jednotlivé učební materiály. Doprava v ceně zahrnuta není.
Účastníci budou ubytováni v třílůžkových pokojích na internátě Střední školy elektrotechniky, informatiky a řemesel. Pokoj je vybaven třemi lůžky, stoly a skříněmi. Součástí je předsíňka a malá koupelna (umyvadlo a sprchový kout). Toalety jsou společné pro patro. Na každém patře je kuchyňka s rychlovarnou konvicí a společenská místnost.

Vyplněnou a podepsanou přihlášku prosím naskenujte a odešlete na speciální e-mail: iteach.roznov@gmail.com, a to nejpozději do 10. června 2014.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.