Odbor pro mládež MŠMT vyhlašuje, stejně jako v roce 2012 a 2013, mimořádný dotační program na podporu rozvoje mezinárodních dobrovolnických aktivit mládeže

úterý 8. dubna 2014 ·

Pro tento mimořádný dotační program je alokována částka ve výši 3 mil. Kč. Nestátní nezisková organizace může podat pouze jeden projekt a požadovat státní dotaci ve výši od 40 do 300 tis. Kč.

Program je určen pro nestátní neziskové organizace pracující s dětmi a mládeží. Podporovány budou zejména aktivity zaměřené na:
  • vytvoření více příležitostí pro mezinárodní dobrovolnické aktivity mladých lidí,
  • podporu propojování příhraničních komunit prostřednictvím dobrovolnických aktivit mládeže,
  • rozvoj kapacity nestátních neziskových organizací pracujících s mládeží v oblasti mezinárodního dobrovolnictví.
Uzávěrka podávání žádostí je stanovena na 25. dubna 2014 ve 14:00h. Žádosti se podávají prostřednictvím elektronického systému IS-mládež http://is-mladez.msmt.cz a v listinné podobě se pak zasílají na adresu: Národní institut pro další vzdělávání, Senovážné nám. 25, 110 00 Praha 1.

Ke stažení: formulář projektové žádosti.doc

Více informací naleznete zde: http://www.msmt.cz/mladez/program-c-4

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.