Skutečně zdravá škola: Hledáme zdravé recepty pro školní jídelny!

úterý 8. dubna 2014 ·

Výzva pro školy, školní jídelny, restaurace zdravé výživy a jednotlivce.


Pošlete nám své odzkoušené, oblíbené, zdravé recepty, které vaříte v jídelně, restauraci anebo doma. Všechny recepty vyhodnotíme, v případě potřeby upravíme tak, aby je bylo možné používat v jídelnách školek a škol. Zajistíme předání receptů školním jídelnám a nejlepší vytiskneme, i s odkazem na autora, v receptáři, který budeme jídelnám volně nabízet.

Vaše recepty pomohou kuchařkám školních jídelen již nyní vařit dětem zdravěji i podle podmínek současného spotřebního koše. Celý receptář plánujeme aktualizovat poté, co se nám podaří zajistit úpravu pravidel pro školní stravování, na čemž usilovně pracujeme.

Už nyní nám recepty nabídl Country Life, Probio, restaurace Bazalka, MŠ Landie či společnost Zátiší group, která zajišťuje vaření v několika pražských zahraničních školách.

Těšíme se také na vaše recepty.

Výzvu podpořil Biospotřebitel a Smart press nabídkou jejich knih pro autory nejlepších receptů. Můžete se těšit na BioAbecedář a Biokuchařku Hanky Zemanové a ilustrovanou knihu pro děti S biáčken na ekostatku.

Recepty posílejte na emailovou adresu: skutecnezdravaskola@email.cz

Děkujeme za spolupráci,

Vaše občanská iniciativa Skutečně zdravá škola.

2 komentářů:

Nicka Pytlik řekl(a)...
8. dubna 2014 v 10:20  

Sledujte Láďu Hrušku!
http://bit.ly/1iojILX

Zdeněk Sotolář řekl(a)...
8. dubna 2014 v 19:53  

Skutečně zdravá? To je jako skutečně modrá? Nebo skutečně mokrá? Co bude následovbat dál? Fakt skutečně zdravá...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.