Ve svém živlu - Najděte sami sebe a změňte svůj život

úterý 15. října 2013 ·

Všichni se rodíme s ohromnými přirozenými schopnostmi, ovšem čím déle jsme na světě, tím více jich ztrácíme. Příliš mnoho z nás nikdy nevyužije svých skutečných dovedností, a nevíme proto, co všechno bychom mohli dokázat.

Většina lidí nemá nejmenší zdání, v čem spočívá jejich skutečné nadání a zájmy. Netěší je jejich současná práce, ale současně netuší, co by je vlastně naplňovalo. Na druhé straně existují také lidé, kteří jsou ve svém oboru mimořádně úspěšní, dělají svou práci s vášní a nedokážou si představit, že by dělali něco jiného. Jejich příběhy nás všechny mohou naučit něco důležitého a povaze lidských schopností a o jejich využití.

Kniha Ve svém živlu obsahuje širokou paletu příběhů o kreativní cestě velmi rozdílných lidí. Tito lidé vyprávějí, jak poprvé poznali svůj jedinečný talent a jak si velice úspěšně vydělávají tím, co milují. Ken Robinson nabízí širší pohled na lidské schopnosti a kreativitu a na prospěch, který nám všem přináší, když lépe využíváme svého nadání a zálib. Musíme zajistit, aby všichni lidé měli možnost dělat to, co by dělat měli, aby objevili svůj vlastní živel svým vlastním způsobem. Tato kniha je oslavnou písní úžasné různorodosti lidského talentu a mimořádného potenciálu růstu a rozvoje.

Abychom ze sebe i z druhých dostali to nejlepší, musíme si osvojit širší pojetí lidských možností. Musíme se vrhnout do svého živlu.

Ukázky stran: 





 Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.