Video s DSLR: Od momentek k nádherným snímkům

pátek 27. září 2013 ·

Video je nejsilnějším nástrojem pro vyprávění příběhů a komunikaci. A je mnohem jednodušší natáčet video s digitální zrcadlovkou, kterou máte doma, než pořizovat nová drahá zařízení za desetitisíce. Ať už natáčíte zážitky z dovolené, rodinná videa nebo pro komerční využití například v reklamě, v této knize naleznete tipy a návody od profesionála, který vám poradí, jak z vašeho vybavení dostat ty nejlepší záběry. Naučíte se, jak se vyhnout základním problémům, jako je moc tmavé či přesvětlené video, třesoucí se obraz, neostré záběry nebo nekvalitní zvuk.

Richard Harrington ve své knize nejen ukazuje, jak natáčet skvělá videa s vybavením, které již máte doma, ale uvádí také množství tipů na cenově dostupné doplňky, které vašemu videu dodají profesionální vzhled.

S touto knihou se naučíte, jak:

  • Ovládnout kompozici a hloubku ostrosti
  • Správně ostřit na hlavní objekt záběru
  • Nastavit zrcadlovku pro snadné a kvalitní zachycení videa
  • Zachytit důležité momenty v rozličných světelných podmínkách
  • Dostat z vašeho stávajícího vybavení maximum
  • Vybírat dostupné alternativy k profesionálnímu vybavení
  • Uspořádat záběry a připravit je ke střihu
Kromě toho vás Richard Harrington také seznámí se základy střihu a ukáže nejlepší způsoby zálohování vašich videí. Nakonec se naučíte, jak sdílet svá videa se známými a zbytkem světa pomocí nejznámějších služeb jako je Youtube, Vimeo, Facebook nebo Twitter.

Ukázky stran.






Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.