Portál pro on-line interaktivní výuku www.EduRibbon.cz přináší nové prémiové funkce

pátek 20. září 2013 ·

Firma Dosli zprovoznila 19. 9. 2013 inovovanou verzi oblíbeného výukového portálu Eduribbon.cz, která přináší učitelům, lektorům a rodičům jiný pohled na interaktivní výuku. Díky novým funkcím je tak možné vytvářet interaktivní prezentace, které jsou sestaveny z vytvořených snímků a zasílat domácí úkoly žákům.


Tvůrce myšlenky, Petr Slípek, po spuštění inovované verze portálu uvedl: „Cílem inovované verze portálu www.EduRibbon.cz bylo nabídnout našim uživatelům zajímavé nové funkce, které jim zjednodušují výuku. Jsem rád, že nová verze odráží současný trend ve vzdělávání.“

Portál EduRibbon.cz nabízí stovky již hotových interaktivních snímků zdarma k okamžitému využití všem registrovaným i neregistrovaným uživatelům. Registrovaní uživatelé s bezplatným ZÁKLADNÍM účtem mohou vytvářet vlastní snímky, které následně využijí na libovolné interaktivní tabuli, případně na počítači. S inovovanou verzí portálu byl uveden také PREMIUM účet, který uživatelům přináší možnost sestavování hotových snímků do interaktivních prezentací, možnosti zasílání domácích úkolů a přijímání vyřešených úkolů od žáků. „Možnost sestavování interaktivních prezentací bylo prioritou před uvedením nové verze portálu na trh. Velkou pozornost jsme věnovali také nové grafice a ovládání portálu, protože chceme našim uživatelům nabídnout maximální pohodlí a jednoduchost při přípravě i využívání interaktivního obsahu.“

Portál www.EduRibbon.cz je vhodný nejen pro učitele, ale je možné jej využívat i jako zajímavý nástroj pro žákovskou tvorbu, například při přípravě referátů nebo výuce formou převrácené třídy. Portál je přínosem také pro rodiče, kteří si zde mohou jednoduše vyhledat vhodný snímek a doplnit jím domácí přípravu malého školáka na vyučování.

Více informací o nových funkcích naleznete na webu www.EduRibbon.cz

O firmě Dosli

Firma Dosli působí na českém trhu již do roku 1991, kdy začala s vývojem a prodejem programu DoTest, který v České republice používají stovky škol a firem. Postupem času došlo k rozšíření funkčnosti programu DoTest a vznikl komplexnější program EduBase, který se stal významným hráčem na poli e-learningu v České republice. Souběžně od roku 2007 začal vývoj nástroje EduRibbon, který se v roce 2011 přemístil do cloudového prostředí, aby byl dostupný široké skupině uživatelů.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.