Fotografování pro děti

úterý 21. května 2013 ·

Jak fotografovat, ukládat a zábavně upravovat vaše fotky

Chcete se naučit hezky fotografovat? Toužíte fotit jako táta, máma či nějaký opravdu skvělý fotograf? Nový průvodce světem digitální fotografie pro menší i větší fotografy je určen pro ty z vás, kteří se chtějí svými snímky hlavně bavit.


Nemusíte se bát, i když třeba nevíte, co znamená slovo pixel. Díky této knize vše velmi rychle pochopíte. Navíc se dozvíte, jak z nudných fotek udělat vtipné, jak své fotky vystavit a sdílet na Internetu či jak je tisknout pro kamarádky a kamarády.

Kromě základních fotografických technik a postupů vám kniha nabídne i řadu tipů a projektů pro zpracování vlastních nápadů. S digitálním fotoaparátem, inkoustovou tiskárnou a pár dalšími věcmi můžete vyrobit celou řadu zábavných dárků a věcí, včetně peněženky na drobné, dopisních papírů, obálek, bláznivých kartiček, a dokonce i portrétů domácích mazlíčků.

Ukázky stran:








Vydal Computer Press, doporučená cena 249 Kč

Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz



0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.