MŠMT stáhlo tiskovou zprávu o úspěších ministra

neděle 3. června 2012 ·

V pátek 1. června se na webu MŠMT kolem páté hodiny odpolední objevila tisková zpráva s titulkem "Ministr Petr Fiala otázky resortu školství intenzivně řeší" a s perexem "Ministr Petr Fiala za krátkou dobu svého působení v resortu školství udělal řadu důležitých rozhodnutí, která přispívají k řešení obtížných úkolů.", která zřejmě byla reakcí na článek Dobešovská chobotnice. Zpráva je nyní nedostupná.


Tisková zpráva zůstala v archivu RSS:


Odkaz na zprávu převzaly některé další weby, ale nepodařilo se nám ji získat v plném znění.


Prosíme čtenáře, kteří zprávu četli, aby nám zaslali tuto zprávu v plném znění (měla by být v mezipaměti vašeho prohlížeče).


3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
3. června 2012 v 11:24  

No zrejme chtel to nicnedelani a spojenectvi s chobotnici nejak ospravedlnit a omluvit :-)

Anonymní řekl(a)...
3. června 2012 v 16:16  

Spíše si myslím, že jisté "síly" z MŠMT se nechtějí jen tak vzdát svých koryt a korýtek. Asi na pana Fialu zbude, aby vymetl důkladně svinčík z minulé doby. Dva roky jsou příliš dlouhá doba na to, aby se nic nedělo. Připadá mi také, že dnes stačí mít ve státní správě tu správnou "modrou neprůstřelnou knížku". Ta nahradila tu rudou.

Anonymní řekl(a)...
3. června 2012 v 19:26  

No je fakt, ze zatim nevyhodil ani ty nejvetsi zlodeje s modrou knizkou...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.