Do nitra dětských emocí

středa 16. listopadu 2011 ·

Pochopte, co vám děti sdělují a nalezněte, co skutečně potřebují

Abyste svým dětem už nikdy nekřivdili... Tato úžasná kniha vám rodičům pomůže porozumět světu dětských emocí, potřeb a přání. Pochopíte příčiny dětského chování, naučíte se na svět dívat dětskýma očima, zjistíte, že často jste příčinou dětského „zlobení" vy sami - aniž byste si to uvědomovali. Pochopíte také, jak moc je důležité umožnit dětem vyjádřit, jak se cítí.

V knize mimo jiné také najdete:
  • co dělat, když se dítě vzteká,
  • jak si poradit se strachem a nočními můrami,
  • jak zvládnout odloučení – jesle, školka,
  • průvodce smutkem – jak pomoci dítěti vyrovnat se se smutkem,
  • jak odhalit depresi,
  • jak oznámit dětem rozchod s partnerem,
  • inspiraci, jak žit s dětmi šťastněji.
Isabelle Filliozat pracuje jako klinická psycholožka a psychoterapeutka již od roku 1982. Je autorkou několika knih, které u čtenářů sklidily velký úspěch (u nás vyšla kniha Dokonalý rodič neexistuje). V roce 2003 založila Školu vztahové a emoční inteligence, kde se věnuje vzdělávání v oblasti mezilidských vztahů a práci s emocemi.

Ukázky stran:


Více informací o knize vč. ukázkové kapitoly naleznete a knihu s 15% slevou zakoupíte na http://knihy.cpress.cz/do-nitra-detskych-emoci.html.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.