Výzva k přihlášení základní škol do pokusného ověřování Individuálního výchovného plánu

středa 17. srpna 2011 ·

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vyhlašuje na základě rozhodnutí ministra školství výzvu k přihlášení dalších škol do pokusného ověřování Individuálního výchovného plánu (smlouvy rodičů se školami). Jde o novou formu spolupráce rodiny a školy a péče o žáky základních škol, kteří mají výchovné problémy.


MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ČESKÉ REPUBLIKY
Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 - Malá Strana

Výzva

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vyhlašuje na základě rozhodnutí ministra školství výzvu k přihlášení základních škol do pokusného ověřování Individuálního výchovného plánu (smlouvy rodičů se školou).

Do pokusného ověřování budou zařazeny další vybrané školy, které mají výchovné problémy se žáky a mají zájem o ověřování nové formy spolupráce rodiny se školou, péče o žáky a zařazení Individuálních výchovných plánů.

Konečný termín pro přijímání přihlášek do pokusného ověřování: středa 24. 8. 2011 do 15:00 hodin

Kontaktní osoba:
PaedDr. Miroslava Salavcová, odbor 22, MŠMT

Přihlášení do pokusného ověřování může být provedeno: telefonicky na telefonním čísle: +420 234 812 130
prostřednictvím e-mailu:  Miroslava.Salavcova@msmt.cz

Oznámení o přijetí nebo nepřijetí školy do pokusného ověřování bude zasláno prostřednictvím elektronické pošty do 25. 8. 2011 do 15:00 hodin.

PaedDr. Jiřina Tichá
ředitelka odboru 22
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
18. srpna 2011 v 21:03  

Termín podání je dost šibeniční i s ohledem na to, že zodpovědný ředitel by jistě rád přihlášku podal po diskuzi s podřízenými, což je mu znemožněno, protože pedagogičtí pracovníci čerpají právě do 24. 8. řádnou dovolenou!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.