Martin Rychlík: Dobešův hokej: Extrémní odměny potvrzeny

středa 13. července 2011 ·

Ministerstvo školství dnes po půl roce mlžení oficiálně přiznalo, že blízkým spolupracovníkům šéfa resortu vyplatilo statisícové odměny.


Ministerstvo školství po půl roce mlžení oficiálně přiznalo extrémní odměny blízkým spolupracovníkům šéfa resortu Josefa Dobeše (VV). Jako první o nich počátkem roku informovala ČESKÁ POZICE. „Protože v médiích již byly odměny tří zaměstnanců zveřejněny, ale zkresleně, uvádím informaci na pravou míru,“ řekla dnešním Hospodářským novinám ředitelka komunikace Lucie Kubovičová. Redaktor HN, který zásadně necituje jiná média, uvádí, že „novináři chybovali v jediném punktu: mluvčí Václav Koukolíček bral o pět tisíc méně, než se dříve psalo. Jinak sumy sedí. Šéfka kabinetu opravdu dostala 110 tisíc.“

Pro připomenutí – dle autentických materiálů, které má ČESKÁ POZICE stále k dispozici, se jednalo o sumy následující: tehdejší Dobešova poradkyně Jana Machálková dostala za loňský prosinec celkem hrubého 145 330 korun (102 193 čistého), mluvčí Koukolíček měl v témže měsíci 129 321 korun hrubého (91 170 čistého) a sama Kubovičová obdržela v listopadu 114 030 korun brutto, takže jí na účet odešlo 80 621 korun.

Celý článek na webu ČESKÁ POZICE.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
31. srpna 2011 v 22:53  

neuvěřitelná drzost.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.