Jazykové tábory Wattsenglish startují - Některé turnusy ještě hlásí volná místa

čtvrtek 14. července 2011 ·

Českosaské Švýcarsko, Praha, České Budějovice a další místa po celé ČR ožily tento týden dětským jásotem v češtině i angličtině. Odstartovaly tady totiž tradiční jazykové tábory Wattsenglish pro děti od 5 do 12 let. O děti se kromě českých vedoucích stará i kvalifikovaný rodilý mluvčí, který je nenásilnou formou učí rozumět a komunikovat anglicky. Některé lokality a turnusy stále ještě hlásí volná místa.



Děti se na táborech nejen zdokonalí v angličtině, ale užijí si i spoustu legrace. Čeká je totiž pestrý a dobrodružný program, při kterém se např. promění v čarodějnice, cestovatele či kuchaře.  „Snažili jsme se program oproti minulým ročníkům pozměnit, protože mnoho dětí jezdí na tábory opakovaně, tak aby na ně čekalo zase něco nového,“ vysvětluje hlavní koordinátorka táborů Eliška Mikulcová.

Na táborech panuje rodinná atmosféra. Na jednoho vedoucího připadá pouze 8 dětí. Navíc je po celý den s dětmi i kvalifikovaný rodilí mluvčí – hraje si s nimi, chodí na výlety i společně obědvá. Děti tak zažívají angličtinu v její každodenní podobě.

Tábory pobytové  i příměstské 

Rodiče mohou vybírat z táborů pobytových – v Českosaském Švýcarsku a na Vysočině – i příměstských. Ty jsou ideální pro menší děti, které ještě dávají přednost každodennímu návratu domů. Příměstské tábory se konají v 16 městech po celé ČR: Brno, České Budějovice, Karlovy Vary, Kolín, Liberec, Mladá Boleslav, Nymburk, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Plzeň, Poděbrady, Praha, Sokolov, Teplice, Ústí nad Labem.

Na tábory se lze přihlásit na webových stránkách www.wattsenglish.com, kde jsou k dispozici také veškeré důležité informace, představeni jednotliví vedoucí a rodilí mluvčí a najdete zde i fotky, videa a reportáže z minulých ročníků.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.