redakce: NADACE APEX

úterý 29. června 1999 ·

Nadace APEX pořádá pro mladé lidi ze střední a východní Evropy kulturní a vzdělávací programy schválené vládou USA.

Work and Travel USA
Program je určen studentům od 18 do 28 let. Umožňuje jim bydlet a pracovat ve Spojených státech. Studenti tam mohou strávit až pět měsíců, z toho čtyři měsíce pracují a jeden měsíc mohou cestovat. Během čtyřměsíční práce si vydělají nejen na pobyt a cestování, ale i peníze, které původně museli do svého pobytu za mořem vložit.

Professional Training USA
Program je určen VŠ studentům a absolventům do 35 let. Umožňuje jim získat cenné zkušenosti a kontakty ve svém oboru a poznat americké prostředí. Zájemci o Professional Training USA by měli mít za sebou zkušenost z Work and Travel USA, jinak je snížena jejich naděje na zařazení do tohoto programu.

Camp USA
Tento program je velmi zajímavý mimo jiné i tím, že není limitován věkem. To znamená, že učitelé, lektoři, všichni, kteří pracují s dětmi v zájmových kroužcích a hovoří anglicky, se mohou zúčastnit v jakémkoli věku. Bez zajímavosti není ani skutečnost, že americký zaměstnavatel, který tyto akce pořádá v letním období pro americké děti, uhradí za účastníky programu velkou část nákladů.

APEX Foundation
Pod Juliskou 4
160 00 Praha 6
tel. 02-2431 1981 az 2
fax. 02-2431 1982
e-mail: APEXEDUPRG@aol.com
web: http://www.apex-foundation.org/

Kompletní knihovna týkající se možností postgraduálního studia v USA je k dispozici každé úterý a čtvrtek od 11 do 16.




redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.