KDU-ČSL vyzvala vládu k návratu části žáků do škol od 23.11.

středa 11. listopadu 2020 ·

KDU-ČSL vyzvala vládu, aby se do škol nejpozději 23. listopadu vrátili žáci prvních a druhých tříd základních škol a absolventských ročníků, pokud se zásadně nezhorší epidemiologická situace v souvislosti s koronavirovou epidemií. Pokud tak kabinet hnutí ANO a ČSSD neučiní, nepodpoří lidovečtí poslanci případnou vládní žádost o další prodloužení nouzového stavu, který aktuálně platí do 20. listopadu. Na tiskové konferenci před schůzí Sněmovny to řekl poslanec Marek Výborný. Informuje ČTK.

  


Celý text naleznete zde

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
11. listopadu 2020 v 12:28  

Na jaře se uvolňovalo a uvolňovalo. To se nikde jinde ve světě nedělo. A taky jsme to plně odskákali. Lidovci volají bez důkazu totéž. A až situace naroste do obřích rozměrů jako v USA, pak zase budou křičet, že se zbytečně rychle uvolňovalo. Rozhodovat by měly čísla a ne politické vydírání.

Silvie A. řekl(a)...
11. listopadu 2020 v 18:56  

Vydírání je typické počínání lidovců, ale za to, že ho teď lidovci vydírat mohou, za to si může Babiš sám. Kdyby chtěl, mohl mít většinovou vládu. Ne všechny partaje s ním odmítly jít do vlády.

MG řekl(a)...
11. listopadu 2020 v 21:52  

Jako kdyby hlasy lidovců byly důležité....

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.