Situace je špatná, školy budou nadále zavřené, připustil Hamáček

úterý 27. října 2020 ·

Školáci se příští týden nemusí vrátit do lavic, jak se původně počítalo. Připustil to na Twitteru vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček. Vláda rozhodne o možném návratu žáků prvního stupně základních škol či alespoň jejich části k prezenční výuce na základě dat ohledně vývoje koronavirové epidemie na konci týdne. Informuje iDNES. 


Jan Hamáček (vlada.cz)
„Ano, situace je špatná a školy budou ještě několik týdnů zavřené...,“ reagoval Hamáček na Twitteru na poznámku poslance ODS, člena sněmovního školského výboru a primátora Plzně Martina Baxy. 

Ten na Twitteru kritizoval, že vláda informaci o tom, zda a kdy budou děti chodit do škol, odbyla tím, že se snad rozhodne na konci týdne. „Ať vláda jasně řekne: situace je špatná, školy budou třeba ještě x týdnů zavřené. Lepší říkat i nepříjemnou pravdu, než mlžit,“ uvedl Baxa. 



Celý text naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.