Piráti žádají druhý termín přijímacích zkoušek a možnost odvolání

středa 6. května 2020 ·

Piráti vyzvali v otevřeném dopise adresovaném ministru školství Robertu Plagovi (ANO) vládu k zajištění druhého termínu přijímacích zkoušek na střední školy a možnosti odvolání se proti výsledku. Vzhledem k tomu, že deváťáci se budou moci od pondělí dobrovolně scházet na konzultacích do 15 osob, nevidí opoziční strana důvod ke zrušení druhého termínu zkoušek. Termín jednotné přijímací zkoušky zatím není jasný, Plaga už dříve uvedl, že by jej chtěl vyhlásit do poloviny května. Reakci ministerstva školství ČTK shání.




Celý text naleznete zde

3 komentářů:

mirek vaněk řekl(a)...
6. května 2020 v 8:20  

Jsem pro víkend. A organizovat a hlídat žáky budou členové Pirátské strany.

Ševče, drž se svého kopyta. Chápal bych, kdyby prosazovali online přijimačky. Ale tohle?

Anonymní řekl(a)...
6. května 2020 v 10:03  

Tito umí jen rozumovat, skutek utek. V první linii je neuvidíš.

Jana Maříková řekl(a)...
6. května 2020 v 10:33  

Je nějaký den, kdy Piráti něco nežádají? Jako dlouholeté kantorce mi to něco připomíná... Aktivní jsou pouze v dějepise, kde pilně přepisují.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.