Škola ve Sládkovičově prověří, zda Haškovi titul JUDr. udělila oprávněně. Podle expertů by práce propadla i jako seminárka

sobota 16. února 2019 ·

Slovenská soukromá vysoká škola ze Sládkovičova, kde exhejtman Michal Hašek získal titul JUDr., překontroluje úroveň jeho rigorózní práce s názvem Družstvo. Podle expertů by totiž práce propadla i jako obyčejná seminárka. Škola tak reaguje na páteční zjištění MF DNES. Z čela legislativní rady ministerstva zemědělství ale Haška šéf rezortu Miroslav Toman neodvolá.


Michal Hašek (wikipedia.org)
MF DNES v pátek napsala, na jaké úrovni je práce nejen Haška, ale i jeho někdejší pravé ruky Zdeňka Dufka a dvou dalších jihomoravských sociálních demokratů. Ti si před lety dokonce přímo v Brně založili konzultační středisko slovenské školy, aby nemuseli k maďarským hranicím dojíždět. Zároveň tak obešli fakt, že jim české úřady odmítly udělit akreditaci. A následně nasbírali slovenské tituly, které Česko ze zákona uznává.

Vysoká škola ze šestitisícového městečka teď ale tvrdí, že práce překontroluje a do budoucna i zpřísní podmínky.



Celý text naleznete zde

2 komentářů:

laimes řekl(a)...
16. února 2019 v 10:47  

a co je nám tu do haškova titulu?

Jiri Janecek řekl(a)...
16. února 2019 v 11:04  

A není jedno, co v té škole dělal nebo jak kvalitní napsal práce? Důležité přece je, že se vzdělával, pracoval na sobě a rostl v demogratického občana s kritickým myšlením. K tomu přece školy jsou.

Určitě je to pro něj, pro mne i pro celou společnost lepší, než kdyby šel místo toho na učňák do Bosonoh a dneska z něj byla vyholená pleška léčící si mindráky na zápasech komety...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.