Vyhlášení soutěží a přehlídek ve školním roce 2017/2018

čtvrtek 17. srpna 2017 ·

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy zveřejňuje na školní rok 2017/2018 seznam soutěží vyhlašovaných, spoluvyhlašovaných a doporučených školám k účasti. V přehledu jsou soutěže rozděleny do pěti oblastí – předmětové soutěže, umělecké soutěže, sportovní soutěže, soutěže z oblasti speciálního školství a ostatní soutěže. U jednotlivých soutěží jsou uvedeny kategorie (obory), postupová kola, příp. termíny konání jednotlivých kol a místo konání ústředního kola.

Přehled soutěží včetně termínů je ke stažení zde

5 komentářů:

Josef Soukal řekl(a)...
17. srpna 2017 v 9:11  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Josef Soukal řekl(a)...
17. srpna 2017 v 9:24  

Proč MŠMT doporučuje soutěž se zřetelným podtextem podpory soukromého byznysu?

C 34) Národní srovnávací zkoušky (6. ročník) – soutěž určena pro jednotlivce, kteří musí prokázat své znalosti v matematice, základech společenských věd nebo přírodních vědách (dle vlastní volby) a současně studijní dovednosti (předpoklady); prosinec 2017 až červen 2018 – konkrétní termíny uvedeny od 1. září na webu organizátora soutěže
K (do 31. 5. 2018), Ú (6/2018)
Kontaktní adresa: Matyáš Bautz, SCIO, s.r.o.

RP řekl(a)...
17. srpna 2017 v 13:18  

Také by mě to zajímalo.... zeptáte se, pane šéfredaktore?

Eva Adamová řekl(a)...
17. srpna 2017 v 15:11  

Neuvěřitelné, SCIO si udělalo z ministerstva reklamní agenturu.

Matyáš Bautz řekl(a)...
28. srpna 2017 v 13:22  

Scio si nedělá z MŠMT reklamní agenturu. Oceňujeme primárně nejlepší uchazeče, kteří projdou zkouškami na VŠ (tzn. ročně z cca 20 tisíc). Nečekáme, že se začnou uchazeči hlásit zkouškám pouze kvůli tomu, že je zařazena do věstníku. O zařazení se žádá standardizovaným procesem (www.msmt.cz/mladez/podpora-soutezi-a-prehlidek-v-zajmovem-vzdelavani). Soukromé subjekty mohou žádat. Důvod, proč jich tam není víc, je zřejmě ten, že to prostě nedělají. Třeba je to škoda. Ale na samozřejmě můžete mít jiný názor.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.