Přivítejte jaro s novou knihou – poštovné je zdarma!

pondělí 20. března 2017 ·

Přivítejte jaro s novou knihou nebo i dvěma! Na e-shopu albatrosmedia.cz teď máte od 20. do 26. března možnost nákupu s poštovným zdarma.


Vybírat můžete z pestré škály knih včetně žhavých jarních novinek:


Fantastická zvířata a kde je najít - původní scénář
(J.K. Rowlingová, nakladatelství Albatros)


Příběh Fantastická zvířata a kde je najít začíná v roce 1926, kdy se Mlok Scamander – kterého hraje držitel Oscara Eddie Redmayne – vrací z cesty po světě, během níž našel a zdokumentoval pestrou škálu kouzelných tvorů. Nakrátko se zastaví v New Yorku a zase by z něj bez nehody odjel… nebýt nečara Jacoba, ztraceného magického kufříku a útěku několika Mlokových fantastických stvoření, která by mohla způsobit světu nečarů i čarodějů pořádné problémy.




Kyvadlo
(Adam Hamdy, nakladatelství XYZ)
Probudil se zmatený. Dezorientovaný. Spoutaný na židli s oprátkou kolem krku. John Wallace nemá tušení, co se děje, ani jak se do této situace dostal. Jediné, na co se dokáže soustředit, je muž v masce, který utahuje lano. Je tohle konec? Kyvadlo osudu se nakloní v jeho prospěch: má možnost utéct, najít pravdu a zachránit si život. Vrah mu je ale na stopě a všechno se může změnit jediným zhoupnutím smrtícího kyvadla.

Máš jen jednu šanci. Utíkej.




Válka růží 1: Bouře
(Conn Iggulden, nakladatelství Plus)

Píše se rok 1437 a v Anglii na trůn usedá mladičký Jindřich VI. z rodu Lancasterů. Na rozdíl od otce, který sjednotil anglickou a francouzskou korunu, nevládne pevnou rukou a podle mínění mnohých pánů příliš podléhá svým rádcům. Anglické državy ve Francii jsou v ohrožení, šíří se zvěsti o vzpouře a strach, že král a jeho našeptávači přivedou Anglii ke zkáze. Mračna se stahují a neodvratně se schyluje k bouři, jež navždy poznamená osud království.


Stalinova dcera
(Rosemary Sullivanová, nakladatelství Motto)

Otce si nevybrala, přesto nemohla uniknout jeho jménu ani svému původu. Světlana Allilujevová strávila mládí ve zdech Kremlu, ve stínu svého otce – neomezeného vládce Sovětského svazu, Josifa Vissarionoviče Stalina. Jaký byl osud ženy, která zemřela v roce 2011 v Americe jako osamělá stařena jménem Lana Petersová?
Kniha dává nahlédnout do soukromí osob, které známe z učebnic, a přináší vhled do období politických procesů, které nikoho nešetřily.


Blázinec v Silicon Valley(Antonio García Martínez, nakladatelství BizBooks)

Investoři jsou lidé, kteří mají víc peněz než času. Zaměstnanci jsou lidé, co mají víc času než peněz. Entreprenéři jsou to svůdné mezi tím. A marketing je jako sex – jenom lůzři za něj platí. To je jednoduchý kapitalismus Sillicon Valley! Nahlédněte do světa moderních digitálních firem a technologií. Do světa, kde se dějí věci, které jsou na hraně nebo už za hranou všeho a přitom tyhle společnosti a jejich nápady přetvářejí náš každodenní život.






Až do konce března navíc platí také sleva 20 % na beletrii pro děti. Vybavte dětem knihovničku například dobrodružným příběhem Ve staré cihelně se svítí, který navazuje na tradici foglarovek, nebo ruskou fantasy Časodějové – Srdce času.









0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.