On-line seminář 1.12.: Metody výuky jako podpůrná opatření

středa 30. listopadu 2016 ·

„Úprava metod výuky je jedno z podpůrných opatření v rámci společného/inkluzivního vzdělávání. Výuka je na metodách založena. Faktem je, že máme-li upravovat metody individuálně jako podpůrné opatření, měli bychom v nich mít nějaký jasný, užitečný, pochopitelný a snadno použitelný systém. Věnujeme se tomuto tématu mnoho let a rádi se s vámi o nasbírané zkušenosti podělíme,“ anoncují svůj on-line seminář lektoři Anna Doubková a Karel Tomek.

Setkání je určeno především pedagogům všech aprobací. Jeho smyslem je podívat se společně na metody práce ve výuce optikou podpůrných opatření.

Setkání se uskuteční ve čtvrtek 1. 12. 2016 od 20.00 na Metodickém portálu RVP.CZ.


Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.