NÚV spouští přihlašování na podzimní kurzy dalšího vzdělávání

středa 8. června 2016 ·

NÚV spouští přihlašování na podzimní kurzy dalšího vzdělávání pro pedagogy, psychology, speciální pedagogy a poradenské pracovníky.

"Aktuálně jsou žádané programy na podporu pedagogů v oblasti společného/inkluzivního vzdělávání. Nabízíme například seminář První stupeň podpůrných opatření a jejich poskytování nebo kurz Slovní hodnocení jako součást individuálního vzdělávacího plánu,” říká Hana Šmejkalová, vedoucí oddělení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků, které programy NÚV připravuje a organizuje.

Od září do prosince 2016 je nyní vypsáno 67 kurzů z oblasti profesního rozvoje, aktuální školské legislativy v praxi a metodické podpory. Cena se pohybuje od 600 do 2 000 Kč.

Přihlašovat je možné na adrese https://kurzy.nuv.cz.
Více informací: http://bit.ly/1PgVdSh.

4 komentářů:

Zdeněk Sotolář řekl(a)...
9. června 2016 v 12:35  

Žádané programy? Nebo vnucené programy? Ignorovat. Jakmile projdeme těmito kurzy, udělají z nás pedagogy s rozšířenou způsobilostí a budeme v tom zase sami. MŠMT slíbilo kvalifikované asistenty, psychology a speciální pedagogy. Nedejme se zmanipulovat.

tyrjir řekl(a)...
10. června 2016 v 1:57  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
tyrjir řekl(a)...
10. června 2016 v 3:38  

Co je podle NÚV tzv. "Profesní rozvoj"? V nabídce NÚV jsou v této části speciálně pedagogicko psychologická témata. Pedagogika obecně ani oborové didaktiky tam vůbec nejsou(!).

Viz
https://kurzy.nuv.cz/element/16-profesni-rozvoj/

Eva Adamová řekl(a)...
10. června 2016 v 8:10  

Oborové didaktiky nejsou v nabídkách v dostatečné míře už dlouhá léta. Před deseti lety se blblo se školeními na interaktivní tabule apod., před pěti lety frčely gramotnosti (financováno z šablon, úroveň školení mizerná) a teď se bude ve velkém blbnout s školeními proinkluzivními (placeno opět z šablon a úroveň bude ještě mizernější).

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.