Neuvěřitelně upřímný pohled do života „zlatokopek“

pátek 17. června 2016 ·

V klenotnictví prodává diamantové šperky – nejčastěji „zlatokopkám“, které přicházejí v doprovodu svých bohatých partnerů. Chce se stát jednou z nich a za každou cenu uniknout z prostředí obyčejné rodiny a průměrného života.
Skutečně se jí to podaří. Svého o hlavu menšího partnera s pleší a bříškem nazývá Broučkem. On jí za to koupí "trojky" a svěří svoji kreditku.


Musí však něco obětovat a není toho zrovna málo. S rodiči se téměř nestýká, na jiného muže se nesmí skoro ani podívat, o skutečné lásce si musí nechat jenom zdát a hlavně musí dbát na to, aby se pořád líbila, protože jinak by se mohla ze dne na den ocitnout na ulici.

Jak dlouho se dá takovýhle život vydržet?

Lucia Sasková se narodila v roce 1985 v Žilině a v současné době žije v Nitře. Píše odmalička, ale její prvotinou byla kniha Neznámych nemiluj (2012), oceněná jako debut roku. Jako další vyšla právě Zlatokopka (2013), která se ocitla mezi 10 Top knihami na Slovensku. Následovala Nebezpečná (2014) a poté Zlatokopka 2 (2015), která se stala nejprodávanější knihou nakladatelství Slovenský spisovateľ v daném roce. V současné době je „na cestě“ pátá kniha s názvem Prostitútka. Lucia Sasková miluje psy, stala se patronkou psího útulku Zatúlané psíky Šaľa, kde působí také jako dobrovolnice.

Novinku Zlatokopka objednávejte do 30. 6. se slevou 25 % přímo u vydavatele

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.