1001 tipů a triků pro Microsoft Windows 10

pátek 10. června 2016 ·

Spousta efektivních postupů, se kterými hravě ovládnete Windows 10

Nechcete složitě a zdlouhavě hledat postupy, jimiž lze urychlit a zefektivnit každodenní úkony ve Windows 10? Nebo rádi objevujete netušené možnosti, novinky a výhodné triky, jimiž svůj systém vyladíte na maximum?

V tom případě je tato kniha s neuvěřitelným množstvím tipů a triků od zkušeného autora právě pro vás. Odhalíte v ní efektivní postupy, skryté volby a beze zbytku ovládnete svůj nový operační systém. Tipy a triky pro Windows 10 jsou zaměřeny nejen na začátečníky, ale také na pokročilejší uživatele, kteří chtějí v co nejkratší době najít konkrétní postup bez zbytečné teorie.

Autor se v knize zabývá mimo jiné těmito tématy:
- Bezproblémové ovládání Windows 10 na počítači i tabletu
- Propojení počítače s mobilním telefonem a fotoaparátem
- Nastavení sítě, bezdrátové připojení, sdílení dat
- Komplexní správa účtů, rodičovská kontrola
- Poslech hudby a sledování videí ve Windows
- Speciální funkce pro notebook a tablet
- Užitečné zabudované aplikace a Windows Store
- Správa souborů a složek
- Nastavení systému a Ovládací panely

O autorovi:
Josef Pecinovský pracoval jako učitel v oboru informačních technologií na střední škole od roku 1990 až do odchodu do důchodu. Kromě toho jeden čas působil jako správce sítě a vedl počítačové kurzy. Napsal pro různá nakladatelství více než šest desítek příruček především z oblasti kancelářských programů, Windows a programů pro střih videa. Je také úspěšným autorem science fiction. Publikoval více než dvacet samostatných knih a několik desítek povídek.

Novinku 1001 tipů a triků pro Microsoft Windows 10 objednávejte do 30. června se slevou 25 % přímo u vydavatele.

Ukázky stran:


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.