MatýsekTV: Arabské číslice tu nechceme!

středa 6. dubna 2016 ·

To je hrozný co si to ta EU dovoluje... Nachytali jsme několik lidí na otázku: Co říkáte na to, že EU chce zavést do všech škol výuku arabských číslic? Nenechte se nachytat...

5 komentářů:

tyrjir řekl(a)...
6. dubna 2016 v 15:39  

Kluk jak Buk! Pečujme o Bukvice! J.Týř

Pavel Doležel řekl(a)...
7. dubna 2016 v 8:17  

Stačí 10 vteřin k tomu, aby člověk zjistil že Arabské číslice nemají svůj původ ve světě arabském, nýbrž v Indii. Nechte už těch nesmyslných demagogií. Je mi trapně za autory těchto propagand. Není to prezident, kdo mě od nich stále více vzdaluje (a tím údajně rozděluje společnost), ale oni sami a jejich do nebe volající hloupost a z ní plynoucí ideologie.

Pavel Doležel řekl(a)...
7. dubna 2016 v 8:23  

Jenže před 50ti lety by byli všichni tihle "myslitelé" od Feřteka, přes Kartouse, až po Laurenčíkovou-Šimáčkovou a jejího chotě ve fabrikách a své hlubokomyslné ideologie by prezentovali nanejvýše v hospodě, protože by neprošli ani přes maturitu - bizarní obory typu gender studies, mediální studia a já nevím co ještě za pseudoobory, tehdy nebyly. Dnes i zdravotní sestra má mít VŠ. Včera byla v televizních novinách zpráva o strategickém nedostatku technicky vzdělaných lidí. Už sklízíme plody vzdělávací strategie pro 21. století, která je a vždy byla spíše strategií jak rozmělnit autority, zašlapat stát a přisát se na cecky veřejných penězovodů. Děkujeme milí aktivisti. Na Mercedesy to sice není, ale lepší než pracák, co?

Ondřej Neumajer řekl(a)...
7. dubna 2016 v 13:09  

Úžadný myšlenkový kotrmelec pane Doležele.
Za "nesmyslného demagoga" označíte desetiletého youtubera, který si dovolí ukázat, že většina populace se neřídí kritickým myšlením, ale pouze podle emocí.

ON

Unknown řekl(a)...
12. dubna 2016 v 4:33  

Moc se mi líbí váš blog, doufám, že můžeme vyměňovat zavést svobodného software Foto zotavení.Free Photo Recovery Software

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.