Video: Výuka s tablety na ZŠ Bedřicha Hrozneho

neděle 6. března 2016 ·

Ukázky výuky s tablety se systémem TOGlic na Základní škole Bedřicha Hrozného v Lysé nad Labem v hodinách Lenky Kremlíkové.

5 komentářů:

Eva Adamová řekl(a)...
6. března 2016 v 21:24  

Ježkovy zraky. Patřím ke vcelku horlivým zastáncům využití ICT ve výuce, ale u tohoto typu úkolů by byly přece jenom lepší ty klasické kartičky, vždyť přece není nutné tu techniku na sílu cpát úplně všude.

Jana Karvaiová řekl(a)...
7. března 2016 v 6:21  

No ,my máme výhodu - žádné tablety nemáme a dlouho mít nebudeme.Takže kartičky.

Pavel PEŠAT řekl(a)...
7. března 2016 v 10:24  

Pokud si dobře pamatuji, k uvedenému způsobu využití byly stejně rozpačité komentáře už loni na semináři k zavádění inovativních prostředků ICT do výuky... Jak vidím, žádný významný pokrok nenastal. Škoda.

Eva Adamová řekl(a)...
7. března 2016 v 13:24  

"Jak vidím, žádný významný pokrok nenastal. Škoda."

Jaká škoda? Chválabohu. Je vidět, že i na tom semináři seděli učitelé, kterým přece jenom zbyla špetka zdravého rozumu.

Pavel PEŠAT řekl(a)...
7. března 2016 v 14:20  

Eva Adamová řekl(a)... Svým způsobem máte pravdu :D. Fakt je, že se na tom tenkrát podílel český Microsoft a tam určitý potenciál ke změně byl a je. Škoda v tom smyslu, že tým na ZŠ Bedřicha Hrozného zjevně věří, že je to tak správně.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.