Vzdělávací centrum EDULAB nabízí termíny bezplatných seminářů pro učitele zaměřené na smysluplné využití tabletů ve výuce

úterý 3. listopadu 2015 ·

Semináře pod názvem Škola dotykem AKADEMIE realizujeme ve spolupráci se školami zapojenými do projektu Škola dotykem od školního roku 2015/2016 v digitálních učebnách na dvanácti školách v různých krajích České republiky.


„Představí se v nich proškolení lektoři, kteří moderní technologie do svých hodin aktivně začleňují a předvedou možnosti smysluplného využití dotykových technologií a digitálního vzdělávacího obsahu ve výuce,“ uvádí Michal Orság, ředitel neziskové organizace EDUkační LABoratoř.

Naším cílem je poskytnout zkušenosti učitelů zapojených do projektu Škola dotykem také pedagogům z ostatních škol. Semináře jsou věnované tabletům, tabletovým aplikacím a jejich využití ve výuce. „Možnost školit je pro mne výzvou, i když samozřejmě pociťuji nervozitu. Předpokládám, že si touto činností své dosavadní poznatky a zkušenosti utřídím a dotazy a poznámky účastníků budou zajímavými podněty pro další práci,“ konstatuje Irena Vokrojová, učitelka ZŠ Křídlovická z Brna a její kolegyně Kateřina Tůmová ze ZŠ Pohůrecká v Českých Budějovicích dodává: „Školení pro učitele mi přijde úžasné hlavně v tom, že učitele školí učitelé na základě vlastních zkušeností.“

Zajímají vás možnosti využití tabletů ve výuce?

Vyberte si termín a přihlaste se na bezplatný seminář Škola dotykem AKADEMIE ve svém regionu na www.akademie.edulabcr.cz.

Těšíme se na setkání s vámi.

Tým EDULAB

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.