Soutěž o nejlépe hodnocený produkt OP VK

pondělí 21. září 2015 ·

Pomozte uživatelům Databáze výstupů projektů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost s výběrem těch nejkvalitnějších vzdělávacích materiálů, které tato databáze nabízí. Jejich hodnocení může příště pomoci pro změnu i vám.


Učebnice, analýzy, studie, manuály, příručky, audiovizuální díla, vzdělávací hry a další výukové nástroje. To vše naleznou zájemci z řad odborné i laické veřejnosti v Databázi výstupů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK).

Tyto materiály, které vznikly v jednotlivých projektech podpořených právě z OP VK, jsou k dispozici zdarma, stačí se pouze registrovat. Ať už tedy hledáte inspiraci pro vlastní hodinu výuky z pozice pedagoga nebo jednoduše sháníte podkladové materiály pro studium či samostudium, Databáze výstupů projektů OP VK je místem, kde můžete začít. Aktuálně je k dispozici více než 47 tisíc objektů z celého spektra oborů výuky a každým dnem přibývají další.

Ve snaze poukázat na ty nejkvalitnější z těchto materiálů a usnadnit hledání všem uživatelům, vyhlašuje Řídicí orgán OP VK (organizátor) soutěž o nejlépe hodnocený produkt OP VK. Každý, kdo se zaregistruje na portálu databaze.op-vk.cz, může ohodnotit vybraný produkt počtem bodů (1 až 5 hvězdiček; 1 hvězdička nejhorší, 5 hvězdiček nejlepší) dle vlastního uvážení. Uživatel může ohodnotit každý produkt pouze jednou.

Vítězem soutěže se stane subjekt – příjemce dotace z OP VK, který realizoval projekt s nejlépe hodnoceným produktem, přičemž bude odměněno prvních 10 v pořadí k datu 30. listopadu 2015 (uzávěrka soutěže).

Vítězné produkty se vyprofilují na základě nejlepšího bodového hodnocení a zároveň v závislosti na počtu hodnocení jednotlivými uživateli. S ohledem na zajištění nezbytné úrovně objektivity budou do soutěže zahrnuty pouze ty produkty (bez ohledu na dosažený počet bodů), které budou ohodnoceny alespoň od 20 uživatelů.

Ke dni 17. září 2015 je např. v čele žebříčku produkt NEZkreslená věda s maximálním počtem 5 bodů, který vznikl v projektu Otevřená věda III – Střediska společných činností AV ČR, v.v.i.  V tuto chvíli však nesplňuje podmínku ve vazbě na minimální počet hodnotitelů – hodnocen byl pouze 5x.

Zúčastněte se a pomozte zvítězit těm nejlepším! Ti mohou vedle toho zvážit svou účast i v 5. ročníku celostátní soutěže DOMINO Česká republika 2015, kterou spolu s partnery organizuje Národní institut pro další vzdělávání, a která si za dobu své existence získala popularitu a uznání jak mezi učiteli a školami, tak mezi odbornou veřejností.

Ceny - Soutěž o nejlépe hodnocený produkt OP VK:

1. – 3. místo: USB 16GB + brašna na notebook + kompas + čelovka + konferenční desky
4. – 10. místo: USB 8GB + kompas + stojánek s digitálními hodinami na psací potřeby + podložka pod myš

Seznam vítězů a vítězných produktů bude uveřejněn na webových stránkách OP-VK.cz po ukončení soutěže.

Organizátor si vyhrazuje právo v odůvodněných případech soutěž zkrátit, prodloužit, změnit nebo zrušit.

Zdroj: OP-VK.cz 

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.