3. 6.: Panelová diskuse Spolupráce pedagogického asistenta a učitele ve výuce - Zkušenosti českých a amerických pedagogů

čtvrtek 14. května 2015 ·

Cílem panelové diskuse je seznámit se se zkušenostmi českých a amerických učitelů ze společné výuky učitelů a jejich asistentů. Budeme společně hledat odpovědi na otázky, co může spolupráce ve výuce přinést a jak zajistit, aby byla pro žáky přínosná a pro učitele a asistenty co nejvíce obohacující.

Dovolujeme si vás pozvat na panelovou diskusi Spolupráce pedagogického asistenta a učitele ve výuce - Zkušenosti českých a amerických pedagogů, která se koná 3. června 2015 od 13.30 do 16.00 hodin v Americkém centru, Tržiště 13, Praha 1, cca 50 m pod Velvyslanectvím USA.

Účastníci diskuse:


  • Hana Růžičková, ZŠ Kunratice
  • Zuzana Olmrová, ZŠ Kunratice
  • JoEllen Lukavec Koester, Gymnázium Nad Alejí, Praha
  • Marie Miškovská, Gymnázium Bohumila Hrabala v Nymburce
  • Petr Otradovský, Gymnázium Bohumila Hrabala v Nymburce

Panelová diskuse, prostor pro dotazy a diskusi s účastníky. Lehké občerstvení.

Moderuje Hana Košťálová.

Simultánní tlumočení bude zajištěno.

Počet účastníků je omezen, zájemce prosíme o registraci na e-mailu: fulbright@fulbright.cz nebo telefonicky: 222 718 452.

Na požádání rádi vystavíme potvrzení o účasti na semináři.









0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.