Kateřina Dvořáková: Informační technologie ve výuce matematiky - digitální učební materiály

čtvrtek 22. ledna 2015 ·

Informační technologie nás obklopují a ani v budoucnosti tomu nebude jinak. Tyto nové technologie pronikají i do oblasti výuky, kde je důležité naučit se je smysluplně využít a současně odhadnout, jakou část hodiny je vhodné tomuto typu výuky věnovat. Disertační práce se zabývá využitím informačních technologií ve výuce matematiky prostřednictvím tzv. digitálních učebních materiálů a je psána z pohledu učitele z praxe.




Zdroj: Archiv závěrečné práce Kateřina Dvořáková PřF D-MA4 OOMA

1 komentářů:

BoBr řekl(a)...
22. ledna 2015 v 13:01  

Dolistoval jsem na stranu 15, kde jsem našel toto:
"studenti pracují samostatně či ve dvojicích na počítač, např. tzv. blended learning (tj. e-learning za přítomnosti vyučujícího jako koordinátora a rádce)"
To je tak velký nesmysl, že jsem se dál už číst neodvážil. Od dizertační práce bych čekal třeba zamyšlení nad tím, proč je dnes již tradičně pojatá kombinovaná prezenční a distanční výuka (tzv. blended learning) považovaná za překonanou.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.